Tilbakemelding og skryt
"Jeg har fått usedvanlig flotte tilbakemeldinger fra foreldre som forteller at barna deres elsker Bonillus CDèn. I tillegg har jeg fått flotte tilbakemeldinger fra barnehager som har erfart Bonillus."
ramona sulen

hjem skryt presse
Tilbakemeldinger og skrytAnbefaler ALLE denne fantastiske CDen!
Du er så kjempeflink Ramona!
Ronja synger med for full hals, og koser seg med Bonillus ♥
Silvia Eide Morlandstø


"Jeg er RÅ-IMPONERT Ramona!!!! Jeg fikk cden i posten i dag, og hørte på den sammen med Fredrik. Du er fantastisk flink, og jeg kooooste meg med den aldeles vakre historien du har laget. Ble også imponert over alle de forskjellige stemmene dine, og ikke minst over sangen til Bonille. Supersøt."
Anne Merete


Jeg spilte CDèn i bilen på vei til hytten. Alle tre barna satt stille som mus hele turen. Jeg tror at det er første gangen ingen har kranglet i bilen. Helt utrolig.
Vibeke Seldal

Hei hei, må bare si at den lille gutten min likte veldig godt cden, han ville høre "mer" hele tiden. :-)
Evy

Det er helt utrolig å se barna når vi setter på cden.. Har aldri sett maken. Kom gjerne innom å ta en titt selv, det er helt fantastisk å se.. Stå på, du når inn til barna og fenger de på en utrolig måte som eg ikke har opplevd tidligere. Og de voksne også. Eg har selv sunget Bonillus sangen i hele helgen!! Bare bruk mail til skryt, eg og resten av personalet står inne for alt eg skrev:-) Skal sende foreldregruppen til playcom:-)
Hilsen Monica Straume, pedagogisk leder på Bjørnehulen


Hei Ramona!
Vi vil bare si tusen takk for at du gav oss muligheten til å bli kjent med Bonillus og lille Bonille. Vi bruker cd'n hver dag i barnehagen, spesielt til måltidene. Barna sitter som noen lys å lytter spente. Noen er faktisk i Iglonia, og glemmer å spise mens de hører. Barna synger med på sangene, og foreldre kommer tilbake å lurer på hvem trolluska er..! Barna forteller altså ivrige hjemme. Jeg har aldri sett barna så ivrige etter å høre en eventyr cd. Når vi voksne glemmer å skru den på, kommer barna: "kan vi ikke høre på lille bonille?"
Tusen takk. Vi tipser foreldrene om nettsiden din.
Hilsen store og små på Bjørnehulen i Espira Helldalsåsen barnehage.